IT'S NOT SUMMER WITHOUT CARBONATED DRINKS

DET ER IKKE SOMMER UDEN KULDSTYREDE DRIKKE

I den varme sommer er det mest behagelige at drikke et glas iskold kulsyreholdig drik i et rum med aircondition. Lad boblerne briste mellem læberne og tænderne, og slug dem derefter. Hele kroppen ser ud til at være cool. I dag er DIY blevet populært i de senere år, og masseproducerede produkter kan ikke tilfredsstille alles stræben efter sundhed og individualitet. Som et resultat er en slags ting kaldet sodavandsmaskine efterhånden kommet ind i familien.


Hvad er en sodavandsmaskine? Der er ingen grund til at forklare, en sodavandsmaskine er en maskine, der laver sodavand. Ifølge Wikipedia kaldes sodavand også for kulsyreholdigt vand, mousserende vand osv. Sodavandsmaskinens princip er også simpelt, det vil sige at bruge højt tryk til at sprøjte fødevaregodkendt kuldioxid ind i vandet. Betjeningen er enklere, men den specielle gasflaske/gasbombe ind i maskinen, fyld sodavandsflasken med vand, sæt den ind i maskinen og tryk på kontakten for at få kulsyreholdigt vand eller kulsyreholdige drikkevarer. Princippet er selvfølgelig det samme. Sodavandsmaskiner har stadig forskellige klassifikationer med hensyn til struktur, funktion mv.



OTEs boblemaskine sammenlignes med den traditionelle boblemaskine.
Formdesignet er mere kompakt og bærbart. Den oppustelige metode bruger luftbombetypen, idet man bruger en luftbombe, det resulterende mousserende vand er også den helt rigtige smag. Næste gang du bruger den, skal du erstatte den med en ny luftbombe. Ote er designet til at bringe dine drinks ud af
hus, ikke kun i køkkenet.
Tilbage til bloggen